Categorieën
Gezondheid

DuoSlim beoordeling: Hoe werkt een afslanksupplement?

DuoSlim
UNE MÉTHODE NOVATRICE QUI FONCTIONNE DÈS LA PREMIÈRE UTILISATION!

✔ Absorbe la graisse, tout en la transformant en énergie
✔ Élimine les toxines
✔ Réduit l’appétit et donne de l’énergie
✔ Élimine l’œdème
✔ Produit de la dopamine (hormone du bonheur)

We weten allemaal dat overgewicht veel ziekten veroorzaakt, een laag zelfbeeld en een negatieve houding van anderen veroorzaakt. Maar al onze pogingen om de situatie op de een of andere manier te beïnvloeden, mislukken vaak of geven geen blijvend resultaat. Als je verschillende diëten hebt geprobeerd, naar de sportschool bent gegaan, hebt gevast, recepten voor traditionele medicijnen hebt gebruikt, maar het doel nog steeds niet hebt bereikt, is het tijd om een wetenschappelijke benadering te gebruiken om dit probleem op te lossen.

Velen van jullie hebben vast wel eens gehoord van voedingssupplementen of, eenvoudiger, dieetpillen. Ze worden in bijna elke apotheek of winkel verkocht, de labels verbeelden altijd slanke en mooie atleten, en in de beschrijving staan beloftes om je figuur heel snel perfect te maken. Helaas is dit in 8 van de 10 gevallen gewoon een goede publiciteitsstunt, maar geen enkele fabrikant geeft je garanties. Daarom kunt u alleen die producten vertrouwen die een bepaalde reputatie op de markt hebben, echte klantrecensies en bepaalde klinische onderzoeken hebben doorstaan. Vandaag willen we u kennis laten maken met een van de beste, volgens de redactie, producten voor gewichtsverlies in Europa – DuoSlim.

Op veler verzoek hebben we uiteindelijk besloten om een grote recensie van dit product te maken, eerlijk te praten over de voor- en nadelen, de samenstelling te analyseren en enkele conclusies te trekken. Maak het u gemakkelijk, er ligt veel tekst voor u.

Wat zijn DuoSlim dieetpillen? Voordelen

DuoSlim is een voedingssupplement voor gewichtsverlies, dat een combinatie is van twee populaire producten: !KetoDiet! en W-verlies. Elk van hen heeft zijn eigen individuele gunstige eigenschappen, maar de praktijk leert dat je met het gezamenlijke gebruik van capsules en vetverbrandende druppels het snelste en meest indrukwekkende resultaat kunt krijgen. De fabrikant DuoSlim belooft een verlies van 10-15 kg binnen 1 maand na gebruik van het product. Een van de belangrijkste nuttige eigenschappen van het product zijn:

 • Vet verbranden in de levercellen en dit omzetten in extra energie.
 • Duik na 30-40 minuten in een staat van ketose.
 • Ondersteun een snelle stofwisseling en blokkeer de opname van koolhydraten.
 • Onderdrukking van een acuut hongergevoel.
 • Herstel de gezondheid van het cardiovasculaire systeem, reguleer de bloedsuikerspiegel, ondersteun het werk van interne organen en processen.
 • Absorptie en eliminatie van gifstoffen, overtollig vocht uit het lichaam.
 • Verhoogde niveaus van dopamine (hormoon van geluk) en verlaagde niveaus van cortisol (hormoon van stress).
 • Ondersteun hoge mentale en fysieke activiteit.

Gepatenteerde formule NuviaLab Vitality voor mannen.
Complex voor gewichtsverlies NuviaLab Keto voor dames.
Vormondersteuningsformule IdealFit geen bijwerkingen.


Bij de eerste blik op dit product wordt het duidelijk dat DuoSlim dit niet zomaar een geadverteerde dieetpillen zijn. De formule vestigt de aandacht op het feit dat beide producten alleen 100% natuurlijke ingrediënten bevatten. Dit is belangrijk, omdat veel mensen tijdens het afvallen vaak synthetische vetverbranders gebruiken, die werken door verhoogde thermogenese en een verhoging van de lichaamstemperatuur, wat verschillende bijwerkingen veroorzaakt. Als u DuoSlim capsules kiest, krijgt u een krachtige boost van energie en kracht, maar bent u tegelijkertijd volledig vrij van mogelijke bijwerkingen.

Hoe werkt DuoSlim voedingssupplement voor gewichtsverlies?

Door DuoSlim te gebruiken om snel vet te verbranden, voel je je vanaf de eerste dagen van het programma beter. De volledige cyclus van het gebruik van het voedingssupplement is ontworpen voor 28 dagen, maar kan worden aangepast om de duur van het gebruik van capsules en druppels te verlengen of te verkorten in overeenstemming met de aanbevelingen van specialisten of de individuele kenmerken van het lichaam.

1 DAG

Als je het moeilijk vindt om ’s ochtends wakker te worden en je de hele dag moe en slaperig voelt, begin dan je eerste maaltijd met DuoSlim. Hierdoor wordt het lichaam sneller wakker, voelt het fris en licht aan. Al na de eerste toepassing valt op hoe extra energie ontwaakt, wat voorheen niet werd opgemerkt. In de komende 5-7 dagen zal er een gefaseerd herstel van de stofwisseling en reiniging van het lichaam van gifstoffen plaatsvinden.

14 DAGEN

Tabletten + druppels DuoSlim absorberen actief onderhuids en visceraal vet en splitsen het om de energiebalans in het lichaam te ondersteunen. In dit stadium weigert uw metabolische systeem volledig om energie uit koolhydraten te ontvangen en gebruikt het in plaats daarvan vetcellen. Dankzij dergelijke veranderingen wordt het aantal snacks gedurende de dag verminderd, de hunkering naar snoep en snelle koolhydraten verminderd. Je begint het leuk te vinden om te trainen, want ook na zware lichamelijke inspanning herstelt je lichaam merkbaar sneller. Gewicht verdwijnt zo snel dat veranderingen ten goede bijna dagelijks kunnen worden waargenomen. De huid van het gezicht wordt perfect glad en egaal, wallen, rode vlekken, peeling en rimpels verdwijnen. In plaats van de vetplooien verschijnen reliëfspieren die een ideaal figuur vormen.

28 DAGEN

DuoSlim transformeert je lichaam radicaal! Nu zit er geen gram overtollig vet in. Een droge en strakke taille, elastische dijen en billen zonder cellulitis – dit is alles waar je al zo lang van droomt. Door de beslissing om een voedingssupplement van de nieuwe generatie DuoSlim te kopen, kun je eindelijk de kleding kiezen die je leuk vindt, en niet alleen de juiste maat. Iedereen om je heen zal zo’n ongelooflijke transformatie zeker opmerken en dit zal extra punten toevoegen aan je zelfrespect. Het is aan het einde van de 28e dag dat de juiste eetgewoonten worden gevormd, die ook na het stoppen met DuoSlim aanhouden.

Ingrediënten van Keto Diet

Keto Diet – een ongelooflijk populair en krachtig product dat een combinatie van actieve ingrediënten bevat, dus toevoegen aan de DuoSlim kit ligt voor de hand. We bieden een gedetailleerd begrip van alle hoofdkenmerken van dit voedingssupplement.

#1. RASPBERRY KETONE

Raspberry ketonen behoren tot een groep natuurlijke fenolische verbindingen, op basis waarvan dat unieke en aangename aroma van de bes wordt gevormd. De opname van dit ingrediënt in DuoSlim is helemaal niet toevallig. Vanuit biologisch oogpunt is de structuur van frambozenketonen bijna identiek aan de structuur van synefrine en capsaïcine. Het zijn deze twee componenten in ons lichaam die de functie van alfa- en bèta-adrenerge receptoren beïnvloeden die verantwoordelijk zijn voor de opname van overtollig vet. Verschillende gerenommeerde Amerikaanse bedrijven die klinische onderzoeken naar frambozenketonen hebben uitgevoerd, toonden aan dat deze component de synthese van het hormoon adiponectine kan verhogen, wat helpt bij het reguleren van de bloedsuikerspiegel en de afbraak van vetzuren versnelt. Zo kunnen frambozenketonen een goed alternatief zijn voor het langdurige, koolhydraatarme dieet dat veel mensen in ketose proberen te krijgen.

#2. L-CARNITINE

L-carnitine kan een van de meest bruikbare en veilige vetverbranders in de natuur genoemd worden. Vitamine B11 is een aminozuur dat een natuurlijke bron van energie en een hoge fysieke activiteit is. L-carnitine is betrokken bij het lipidenmetabolisme en transporteert vetzuren naar de mitochondriën. Zo worden omstandigheden gecreëerd waarin het lichaam vet verbrandt, maar tegelijkertijd een hoog niveau van energie en uithoudingsvermogen behoudt. Bijkomende gunstige eigenschappen van dit aminozuur zijn de versnelling van metabolische processen, versterking van musculoskeletale vezels, verhoogde immuniteit, eliminatie van vermoeidheid en overwerk. Het ingrediënt is opgenomen in veel druppels voor de behandeling van ziekten die verband houden met neurologie, cardiologie, gastro-enterologie, enzovoort. Het is de meest waardevolle bron van voedingsstoffen voor de hersenen, helpt de cognitieve functies te verbeteren, verhoogt het gehalte aan stikstofmonoxide in het bloed en verbetert de bloedcirculatie. Er zijn verschillende onderzoeken die aantonen dat L-carnitine helpt de eetlust te beteugelen. Je vindt het in DuoSlim.

#3. BITTER ORANJE

De bittere sinaasappel is een unieke groenblijvende boom afkomstig uit Zuidwest-Azië en India. Er is onweerlegbaar bewijs van wetenschappers in de VS die bevestigen dat het gebruik van bittersinaasappelextract samen met watervrije cafeïne helpt om metabolische processen aanzienlijk te versnellen en snel gewichtsverlies te bevorderen. Een groep atleten die 12 weken lang bittersinaasappelextract slikten tijdens het experiment, konden meer dan 10% van hun gewicht verliezen, ondanks het feit dat de meesten van hen in uitstekende fysieke conditie waren. De negatieve eigenschappen zijn onder meer het vermogen van bittersinaasappelextract om in sommige gevallen een verhoogde hartslag en verhoogde druk te veroorzaken, dus mensen die vatbaar zijn voor hart- en vaatziekten en hypertensie moeten dit onderdeel met uiterste voorzichtigheid gebruiken.

#4. BIOLOGISCHE SYNEFRIN

Synephrine is een van de componenten van een groep natuurlijke alkaloïden die in verschillende citrusproducten te vinden is. Spaanse wetenschappers die studies uitvoerden met organische synephrine als voedingssupplement, bevestigden het vermogen van het product om het proces van onderhuidse vetverbranding te verbeteren tijdens intensieve training en buitenactiviteiten. De resultaten van de studie laten zien dat synephrine helpt om 0,042 kg puur vet meer te verbranden tijdens 1 uur intensief werken op een hometrainer dan bij vergelijkbare belastingen zonder het gebruik van een extra supplement. Dus de introductie van synephrine in de lijst van verschillende dieetpillen, waaronder DuoSlim, wordt een vrij duidelijk voordeel.

#4. BTA-SITOSTEROL

DuoSlim bevat ook een organische verbinding genaamd beta-sitosterol. Dit is een van de bestanddelen van fytosterolen, dit zijn natuurlijke verbindingen die een positief effect hebben op het lichaam. Verschillende tests van bèta-sitosterol bevestigden in één keer het vermogen van dit bestanddeel om de snelheid van het verbranden van vetcellen te verhogen, de eetlust te blokkeren en een hoge bloedsuikerspiegel te verlagen. Er is ook een deskundige mening dat dit onderdeel helpt om het zenuwstelsel te reguleren en het immuunsysteem te versterken.

#4. BROMELAIN

Bromelaïne behoort tot de groep van proteolytische enzymen die voornamelijk in ananas voorkomen. Interessant feitje: de maximale concentratie bromelaïne zit in de harde kern van ananas, die meestal niet wordt gegeten en wordt uitgesneden. Wetenschappers werden aangetrokken door de unieke gunstige eigenschappen van dit enzym. Het blijkt dat bromelaïne een uitgesproken ontstekingsremmend effect heeft, helpt het aantal bloedplaatjes in het bloed te verlagen en de stofwisseling te versnellen. Bij correct gebruik stimuleert Bromelaïne de groei van spiermassa, heeft het een krachtig vetverbrandend effect op het lichaam en bevordert het de gewichtsbeheersing. Het is niet verrassend dat voedingssupplementen met de toevoeging van bromelaïne actief werden voorgeschreven aan atleten voor herstel na zware training of mentale stress. Deze stof heeft het vermogen om de spijsvertering te versnellen en reinigt het lichaam effectief van gifstoffen, dus werd het toegevoegd aan een van de DuoSlim producten.

Ingrediënten van W-loss

W-loss is een aanvullend product uit de DuoSlim set. Het bevat componenten en stoffen die gegarandeerd gewichtsverlies bevorderen en helpen bij het reguleren van de stofwisseling, ongeacht het niveau van fysieke activiteit en het dieet dat u kiest. De formule wordt hoog gewaardeerd door experts en heeft behoorlijk goede recensies op de markt. De hoofdingrediënten vertellen er het beste over.

#1. ANANAS

En nogmaals, hier zullen we het hebben over bromelaïne. De samenstelling van W-Loss bevat het zuiverste ananasextract, niet alleen verzadigd met bromelaïne, maar ook met andere nuttige componenten. Het start een krachtige fase van overtollige vetopname en helpt het spijsverteringsstelsel te stabiliseren. Gewichtsverlies wordt bereikt dankzij de waardevolle sporenelementen en aminozuren die aanwezig zijn in de ananaspulp en de kern ervan. De concentratie aan voedingsstoffen in een portie W-loss is meerdere malen hoger dan in 1 grote ananas. Zo geeft het gebruik van vloeibare druppels een sneller en krachtiger effect zonder het lichaam te schaden.

#2. PASSIE

Passievrucht bevat vitamine C, A, K, maar ook magnesium, jodium, kalium, koper, zink, vezels en andere nuttige stoffen. Deze vrucht heeft een positief effect op de werking van de darmen en heeft een licht laxerend en diuretisch effect. Wetenschappers beweren dat passievruchtextract de functie van het centrale zenuwstelsel kan stabiliseren, de slaap kan normaliseren en de bloeddruk kan verlagen. Er zijn onderzoeken die aantonen dat passievrucht het cholesterolgehalte in het bloed verlaagt, de vorming van atherosclerotische plaques tegengaat en ook een natuurlijk antisepticum is. Er moet ook worden gewezen op het vermogen van het product om de nier- en leverfunctie te verbeteren, de hartslag te normaliseren en het gezichtsvermogen te verbeteren.

#3. PAPAJA

Papaya is een gezonde exotische bes die een grote hoeveelheid antioxidanten, macro- en micro-elementen, mineralen en aminozuren bevat. Verbetert de werking van het spijsverteringsstelsel, geeft extra kracht en verhoogt het uithoudingsvermogen. Artsen zeggen dat regelmatige consumptie van papajafruit in het dieet het risico op hart- en vaatziekten helpt verminderen en helpt om het lichaam in goede conditie te houden. Een uitstekende natuurlijke vetverbrander die het gewicht vermindert en het lichaamsvetgehalte reguleert.

DuoSlim: complexe prijs

Als je de prijs van de DuoSlim-set vergelijkt met de prijs van elk afzonderlijk item, kun je een duidelijk voordeel zien. Door voor dit complex te kiezen, bespaart u meer dan 50% en krijgt u een 2 keer krachtiger gewichtsverlieseffect, ongeacht leeftijd, dagelijks activiteitenniveau en andere factoren. We willen iedereen die DuoSlim via een apotheek gaat kopen hier direct voor waarschuwen. Het voedingssupplement is alleen verkrijgbaar via de officiële website en u kunt het direct op de pagina van de verkoper bestellen.

DuoSlim te koop in Nederland, België, Luxemburg: waar koop je een voedingssupplement voor gewichtsverlies?

Levering DuoSlim wordt binnen enkele dagen vanaf de aanvraagdatum door het hele land uitgevoerd. U kunt DuoSlim bestellen en uw bestelling binnen 3-5 werkdagen ontvangen. Dankzij de mogelijkheid om de goederen na levering te betalen, kunt u er zeker van zijn dat de inhoud van de goederen overeenkomt met de beschrijving.

Om nu DuoSlim te kopen, heb je nodig:

 • Volg de link naar de officiële website van de verkoper.
 • Vul het aanvraagformulier in.
 • Geef de prijs en levertijd op.
 • Bevestig de bestelling.
 • Koop de goederen en betaal ervoor.

Ontkenning van verantwoordelijkheid:

We willen echt dat de informatie op onze site nuttig is voor de lezers. Aan de andere kant zijn we genoodzaakt te waarschuwen dat de mening van de auteurs van deze recensie subjectief is en zelfs niet bij benadering een weerlegging van de mening van deskundigen kan zijn. Raadpleeg altijd een arts of een andere bevoegde zorgverlener voordat u een voedingssupplement gebruikt.