Categorieën
Gezondheid

Fibre Select – voedingssupplement voor het reinigen van het lichaam

De beste vitale vezels voor het reinigen van het lichaam van gifstoffen!

✔ Meedogenloos voor schadelijke stofwisselingsproducten
✔ Heeft dezelfde werking als een plumeau
✔ Reinigt het lichaam grondig van gifstoffen
✔ Heeft een gunstig effect op de gezondheid en het welzijn

Fibre Select voedingssupplement voor het reinigen van het lichaam is een natuurlijk mengsel in poedervorm dat volledig oplost in water of een andere vloeistof. Het product is bedoeld voor complexe ontgifting van het lichaam en garandeert een snel gunstig effect vanaf de eerste dagen van gebruik. De formule heeft een neutrale smaak en aroma, dus het kan worden gecombineerd met alle soorten dranken – sap, thee, water, enzovoort. Het voedingssupplement is geschikt voor vrouwen en mannen vanaf 18 jaar die de volgende indicaties hebben:

 • Problemen met overgewicht en obesitas.
 • Metabole stoornissen.
 • Slakken van het organisme.
 • Problemen met het spijsverteringsstelsel, frequente constipatie en diarree.
 • Dermatologische problemen, huiduitslag.
 • Verzwakking en verlies van haar, vernietiging van nagels.
 • Neiging tot allergieën.
 • Nervositeit en vermoeidheid.

Het product is ook belangrijk voor atleten en mensen met een actieve levensstijl. Hiermee kunt u het lichaamsgewicht onder controle houden, de negatieve effecten van ecologie en het milieu vermijden en nieuwe doelen in de sport bereiken.

Fibre Select – beschrijving, prijs, kopen, bestellen, levering

Waarom is het belangrijk om een natuurlijke ontgifter te nemen? Door de jaren heen maakt ons lichaam gifstoffen en schadelijke stoffen aan. Ze komen het lichaam binnen via voedsel, vuile lucht of water. Natuurlijke mechanismen om het lichaam van gifstoffen te reinigen, mislukken vaak en dit leidt tot de ophoping van giftige stoffen. Als gevolg van dit effect wordt het metabolisme verstoord, hoopt het overgewicht zich op en worden interne processen gedestabiliseerd. Voedingsdeskundigen raden aan om 1-2 keer per jaar een reinigingscursus te volgen om er altijd goed uit te zien en vertrouwen te hebben in uw eigen gezondheid.

Fibre Select Nederland is het eerste product op de markt met de hoogste efficiëntie. Het beïnvloedt vele externe en interne processen, helpt het spijsverteringsstelsel te normaliseren en draagt bij aan de volledige reiniging van het lichaam van gifstoffen. Met een detoxprogramma van 90 dagen kun je schadelijke stoffen volledig elimineren, vet verbranden en je uiterlijk verbeteren. 100% kruidensupplement bevat geen chemicaliën of synthetische stoffen. Het is een natuurlijke bron van vezels, mineralen en antioxidanten voor een goede gezondheid!

Fibre Select Omschrijving:

De formule heeft een vrij eenvoudig werkingsprincipe. Een van de belangrijke componenten van het mengsel is het extract van de appelschil. Door zijn natuurlijke eigenschappen absorbeert dit bestanddeel alle gifstoffen en zwelt het op, waardoor het tot wel 7 uur lang een vol gevoel geeft. In combinatie met oligofructose en cichoreiwortelextract ondersteunt het product een hoog metabolisme en de verbranding van overtollig vet. De formule heeft een licht laxerend effect, waardoor je in de beginperiode vaker naar de badkamer moet. Het reinigingsproces is absoluut gemakkelijk en natuurlijk – geen bijwerkingen, geen schade of contra-indicaties. Door Fibre Select afslanken in te nemen, krijgt u geweldige resultaten zonder strikt dieet, vasten of training.

Wat de experts zeggen:

De meeste mensen denken pas aan hun gezondheid als ze de eerste problemen tegenkomen. We doen elke dag boodschappen in de supermarkt en letten niet op het gehalte aan kleurstoffen, conserveermiddelen en smaakversterkers. Veelvuldig alcoholmisbruik, roken of stress leidt tot lichaamsvervuiling. Maar zelfs als u sport en gezond eet, is dit geen garantie voor de afwezigheid van gifstoffen in uw lichaam. We leven in ongunstige omgevingsomstandigheden en drinken vaak water van slechte kwaliteit. Daarom raad ik al mijn klanten Fibre Select om gifstoffen te verwijderen aan. Dit unieke product helpt de schadelijke effecten van gifstoffen en vrije radicalen te vermijden, het welzijn te verbeteren en veel problemen te elimineren. Houd er rekening mee dat Fibre Select apotheek niet wordt verkocht en dat u maar één kans heeft om dit product te bestellen – om een online aanvraag te plaatsen.

Voordelen:

 • Biologisch voedselpoeder.
 • Geen chemicaliën, geen lactose, geen GMO.
 • Fibre Select prijs is goedkoper dan veel analogen.
 • Veganistisch product.
 • Verbrandt vet en helpt het lichaamsgewicht te beheersen.
 • Verwijdert vrije radicalen en gifstoffen.
 • Verbetert de conditie van het cardiovasculaire systeem.
 • Reguleert de functie van het maagdarmkanaal.
 • Versterkt het immuunsysteem.
 • Ondersteunt de lever- en nierfunctie.
 • Verbetert de conditie van huid, haar en nagels.
 • Vertraagt het verouderingsproces.
 • Fibre Select levering wordt in een paar dagen landelijk uitgevoerd.

Gebruiksaanwijzing: Los voor een portie 5 g poeder op in 150 ml water. Meng grondig tot het product volledig is opgelost en drink met of zonder voedsel. De aanbevolen hoeveelheid is 3 porties per dag. Ontgiftingskuur van 30 tot 90 dagen, afhankelijk van de algehele gezondheid en de gewenste resultaten.

Fibre Select kopen in Nederland is alleen online beschikbaar. Bespaar tijd en ontvang een product van hoge kwaliteit tegen de best mogelijke prijs. We zijn klaar om alleen de officiële website van de fabrikant onder uw aandacht te brengen, waar u de goederen kunt krijgen zonder extra kosten en te veel betaalde bedragen.

Volg voor Fibre Select bestellen de link: