Categorieën
Gezondheid

G-force – capsules voor tandheelkundige gezondheid

POWERFUL Dental Health Formula

✔ helps improve the natural defense barrier of your teeth.
✔ a radiant, healthy smile is a natural effect of using G-force
✔ will help clean your mouth of foul-smell and For yellow-teeth causing bacteria.

Speeksel is een kleurloze vloeistof die uit de mond wordt uitgescheiden en een aantal belangrijke functies vervult: hydrateren, articuleren, het smaakgevoel versterken, voedsel verzachten en beschermen tegen ziektekiemen. De hoeveelheid en chemische samenstelling van speeksel bij mensen kan variëren, afhankelijk van het voedsel, de drank, de leeftijd en de mondhygiëne die wordt geconsumeerd. Recent onderzoek door wetenschappers heeft een verband gevonden tussen de samenstelling van het speeksel en de gezondheid van gebit en tandvlees. Monsters van speekselvloeistof van 1000 vrijwilligers vertoonden hoge niveaus van gifstoffen en vrije radicalen in de samenstelling. Dit heeft een negatieve invloed op de conditie van het tandglazuur, vermindert de beschermende eigenschappen en leidt tot ontsteking van het tandvlees.

Er wordt al lang gewerkt aan een universele formule voor speekselontgifting. Uiteindelijk werd een product van om tanden en tandvlees te beschermen ontwikkeld en op de markt gebracht door Amerikaanse wetenschappers. Het is een innovatief voedingssupplement dat veel antioxidanten en nuttige sporenelementen bevat die gifstoffen en vrije radicalen in speeksel kunnen neutraliseren, bacteriën kunnen elimineren en het tandglazuur kunnen beschermen. De formule is ideaal voor thuisgebruik en bespaart geld op tandheelkundige ingrepen.

G-force – beschrijving, prijs, kopen, bestellen, levering

capsules voor tandheelkundige gezondheid heeft een groter aantal nuttige eigenschappen dan u zich wellicht kunt voorstellen. De formule werkt om de lever en alle lichaamsvloeistoffen te reinigen. Dit voedingssupplement herstelt de beschermende eigenschappen van speeksel om bacteriën en infecties te bestrijden.

Volgens experts is voor het ontgiften van speeksel en mondholte vandaag een van de beste producten voor de preventie van vele ziekten. Met deze formule kunt u:

 • Verwijder gele bacteriële tandplak op de tanden, maak ze kristalwit.
 • Verminder de gevoeligheid van de tanden.
 • Verlicht tandvleesontsteking.
 • Maak je adem schoon.
 • Versterk het tandglazuur en bescherm de tanden tegen cariës.
 • Verwijder gifstoffen uit bloed, lever en speeksel.
 • Verbeter de gezondheid.
 • Verhoog het beschermingsniveau tegen bacteriën.

Op welke leeftijd kan dit voedingssupplement worden gebruikt?

Omschrijving geeft aan dat dit product geen specifieke leeftijdsbeperkingen heeft. Door de milde kruidenformule zijn de capsules veilig voor vrouwen en mannen tussen 18 en 70 jaar oud. Er is geen medisch recept of aanvullend onderzoek vereist om dit product te gebruiken. Een kwaliteitsformule voor jou.

Wanneer zie ik de eerste resultaten?

Volgens experts en kopers is de verbetering na gebruik van dit voedingssupplement binnen 5-7 dagen na de gebruiksdatum te zien. Het product heeft echter een cumulatief gunstig effect. Om een maximale reiniging te krijgen, wordt aanbevolen om een kuur van 3 tot 6 maanden te volgen. Gedurende deze tijd kunt u niet alleen speeksel reinigen, maar ook bloed en lymfe.

Hoe moet ik drinken?

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid: 2 capsules per dag. De fabrikant raadt aan om ze ’s middags of na het avondeten in te nemen. Zorg ervoor dat u de capsules drinkt met schoon, niet-koolzuurhoudend water.

Mening van een expert:

Ik werk al meer dan 8 jaar als tandarts. Patiënten komen vaak bij mij met klachten van een slechte adem of gebitsproblemen. Ze zijn erg verrast dat ik bestellen aanbeveel in plaats van traditionele procedures. Veel mensen begrijpen niet hoe tandheelkundige gezondheid verband houdt met een voedingssupplement? Maar dit is duidelijk. De formule kan de speekselsamenstelling verbeteren en de speekselproductie binnen de leeftijdscategorie verhogen. Hierdoor kun je bacteriën en voedselresten in de mond beter bestrijden. Antibacteriële werking helpt tandbederf en gele verkleuring van tanden te voorkomen. De effectiviteit van dit product staat buiten kijf, omdat het door mij persoonlijk en door mijn klanten is getest.

Klinische onderzoeken uitgevoerd door een groep experts hebben de effectiviteit van het gebruik van Nederland bevestigd. Meer dan 90% van de vrijwilligers die ermee instemden deel te nemen aan het onderzoek, voelde een verbetering in hun mondholte, raakten van een slechte adem af en konden thuis hun tanden bleken. Alle 100% van de proefpersonen waren tevreden en bereid om het product aan hun vrienden aan te bevelen.

Ik wil erop wijzen dat apotheek niet verkoopt. Dit komt door de moeilijkheden bij de massaproductie van het levensmiddelenadditief en de grote vraag ernaar. Als u de originele formule wilt hebben, raden we u aan de officiële website te gebruiken.

Om G-force kopen in Nederland te verdienen, heb je nodig:

 • Ontvang een bevestiging per telefoon.
 • Volg de link naar de officiële verkoperspagina.
 • Maak een online aanvraag.
 • Ontvang de goederen per koerier (levering wordt binnen 1-15 dagen uitgevoerd).

Aandacht! Om uw eigen geld te besparen, raden we aan om minimaal 3 flessen te bestellen. In dit geval is prijs het meest winstgevend voor de koper.

Raadpleeg voor gebruik een arts.