Categorieën
Gezondheid

Gigant – gel voor penisvergroting

GEL POUR L’ÉLARGISSEMENT DU PÉNIS

✔ AGRANDIT le pénis en longueur et en volume
✔ PROLONGE les orgasmes de 3 fois
✔ RENFORCE les sensations sexuelles
✔ FAIT plaisir céleste à une partenaire

Wat is 1 centimeter? In het dagelijks leven hechten we niet veel belang aan deze afstand en beschouwen deze als onbeduidend. Maar in een seksuele relatie is dat een behoorlijk verschil. Als het om centimeters gaat, worden de eerste associaties geassocieerd met de mannelijke penis. Voor 89% is de wens om hun penis te vergroten een obsessie die gewoon niet kan worden genegeerd. Omwille van de gekoesterde centimeters zijn ze op alles voorbereid: zich volproppen met pillen met onbekende inhoud, vacuümpompen, extenders, “magische” diëten en fysieke oefeningen. Meer wanhopige mannen zoeken een goede chirurg en zijn bereid hun gezondheid op het spel te zetten om het probleem op te lossen. Op dit punt rijst een volkomen natuurlijke vraag: waarom zou je jezelf blootstellen aan zulke hoge risico’s, als je vandaag gel voor penisvergroting kunt gebruiken? Dit is een professioneel product dat niet alleen de bloedtoevoer naar de bekkenorganen stimuleert, maar ook een aantal andere belangrijke functies vervult.

Gigant – beschrijving, prijs, kopen, bestellen, levering

De unieke formule van penisvergroting zonder operatie helpt je thuis volledig van een minderwaardigheidscomplex af te komen. Vergeet andere methoden, want je hebt ze niet meer nodig. Studies hebben aangetoond dat na 1 maand dagelijkse massage met natuurlijke crème, u de lengte van de penis tot +5 cm kunt vergroten! En dit is slechts een van de vele nuttige eigenschappen van het product. Experts zijn ervan overtuigd dat de gel een van de snelste, veiligste en meest betaalbare manieren is om zonder operatie de gewenste maat te bereiken. Als u een echt hoogwaardig en bewezen product wilt kiezen, probeer dan intieme gel voor mannen. Al na de eerste toepassing voelt u de verbetering. Maar het maximale resultaat zal na 20-30 dagen merkbaar zijn.

Omschrijving:

  • Stimuleert de groei van weefsels van het hoofd en de basis van de penis.
  • Verhoogt de snelheid van celdeling.
  • Verwijdt bloedvaten en zorgt voor een sterkere bloedstroom naar de penis.
  • Verbetert intracellulaire processen en metabolisme.
  • Hydrateert en vermindert irritatie van de huid van de eikel.
  • Versterkt het urogenitale systeem, vernietigt bloedstagnatie in de prostaat.
  • Vermindert het risico op het ontwikkelen van prostatitis en prostaatadenoom.
  • Helpt bij het beheersen van geslachtsgemeenschap en verlengt de duur ervan.
  • Bevordert de aanmaak van meer spermavolume.
  • Verhoogt de toename van de testosteronniveaus in het lichaam.

De crème van Gigant Nederland wordt speciaal aanbevolen voor mannen met tekenen van psychische impotentie of het kleine penissyndroom. U kunt thuis en zonder hulp van buitenaf goede resultaten behalen. De massageprocedure is heel eenvoudig en kost niet veel tijd. U kunt de crème op uw huid aanbrengen en gedurende 10-15 minuten inmasseren. Dit geeft een krachtige instroom van energie en verbetert de gunstige eigenschappen.

Beoordelingen:

Ik besloot tot Gigant kopen in Nederland omdat ik het zat ben om met een kleine penis te leven. Als ik me uitkleedde, lachten vrouwen vaak of waren ze boos. Het was verschrikkelijk, want ik kon de geslachtsgemeenschap niet beheersen en veel posities in seks waren gewoon niet beschikbaar. Ik begon te masseren met deze gel zoals aangegeven in de instructies. Voor de eerste keer voelde ik geen speciale veranderingen, behalve dat de erectie 2 uur duurde. Geleidelijk aan begon ik een verbetering te voelen. Na ongeveer 14 dagen nam ik een liniaal en mat het op. Mijn penis is maar liefst 2,4 cm gegroeid! Het is fantastisch! Na nog eens 20 dagen zag ik dat het met nog eens 1,5 cm toenam.In totaal was ik in 1 maand tijd bijna 4 cm langer!

In mijn leven is bijna alles goed: een succesvol bedrijf, onroerend goed over de hele wereld, dure auto’s, jachten en zelfs mijn eigen golfclub. Ik ben een grote zakenman die de aandacht trekt van veel vrouwen. Maar er is één nadeel waar zelfs mijn beste vrienden niets van weten. Ik heb een lid van 11 cm, het is verschrikkelijk. Je hebt geen idee hoe vaak ik problemen heb ondervonden met seks. Een keer belde hij zelfs een prostituee voor zichzelf thuis, maar toen ze me naakt zag, bood ze aan om het geld gewoon terug te geven en vertrok. Ik ben vreselijk bang voor operaties, maar op een gegeven moment was ik zelfs toe aan een chirurgische oplossing van het probleem. Maar in de kliniek waar ik om hulp vroeg, adviseerden ze Gigant bestellen om te beginnen. Ik had niet gedacht dat de gel de situatie zo snel zou kunnen oplossen. Ik heb het 1 maand gebruikt. Gedurende deze tijd is mijn penis gegroeid tot 14 cm! Dit is niet de ultieme droom, maar het is al veel beter dan het was!

Wanneer u naar dit artikel zoekt, moet u er rekening mee houden dat apotheek niet verkoopt. De originele gel wordt geleverd aan de EU-landen nadat de overeenkomstige aanvraag is gedaan op de officiële website van de fabrikant. Afhankelijk van de werkdruk van de koeriersdienst kan levering 3 tot 7 werkdagen duren. Neem voor meer informatie rechtstreeks contact op met de verkoper. Probeer het!

We willen ook uw aandacht vestigen op het feit dat het met prijs is gedaald en momenteel de meest winstgevende op de markt is. Alleen volwassen kopers kunnen de gel kopen. Om een bestelling te plaatsen, laat je je telefoonnummer achter in de applicatie op de website van de verkoper.