Categorieën
Gezondheid

Perfection Brows – wenkbrauw epilator

ÉPILATEUR À SOURCILS

✔ Enlève les cheveux rapidement et sans douleur
✔ Compact et portable
✔ Ne provoque pas de sensations désagréables

Perfection Brows wenkbrauw epilator is een modern apparaat waarmee je snel en pijnloos de perfecte vorm van je wenkbrauwen kunt creëren en ongewenst haar van elke lengte kunt verwijderen. Met de nieuwste technologie kunt u het effect bereiken van een bezoek aan een elite schoonheidssalon thuis, waardoor u geld en zenuwen bespaart. Dankzij de handige vorm en verschillende werkingsmodi kunt u met de epilator overtollig haar op de wenkbrauwen verwijderen, de contour uitlijnen en de vereiste dikte creëren. U kunt de procedures zelf uitvoeren en dit alles duurt niet meer dan 10-15 minuten. Duizenden vrouwen over de hele wereld hebben de voordelen van dit apparaat al gewaardeerd. Dankzij een unieke korting kunt u vandaag Perfection Brows kopen in Nederland 50% goedkoper zijn dan normaal (raadpleeg de website van de verkoper voor meer informatie over de promotie).

Perfection Brows – beschrijving, prijs, kopen, bestellen, levering

Voor elke vrouw zijn wenkbrauwen een van de belangrijkste elementen van het beeld en de make-up. Dankzij de correct geselecteerde vorm van de wenkbrauwen, kunt u de schoonheid van de ogen sierlijk benadrukken, de blik dieper en expressiever maken. Een goede schoonheidsspecialiste en wenkbrauwverzorgingsspecialist stelt een hoge prijs voor hun diensten. Gemiddeld moet elke vrouw het minstens één keer per maand of zelfs vaker bezoeken. Dit is een zware financiële last voor het gezinsbudget en kost veel tijd en moeite. Als u hetzelfde effect wilt hebben vanuit het comfort van uw huis, profiteer dan van alle voordelen van Brows voor wenkbrauwverzorging. Dit is een innovatieve epilator die gemakkelijk te gebruiken is en waarmee je voorzichtig de fijnste haartjes kunt verwijderen zonder pijn en zonder ongemak. In tegenstelling tot traditionele methoden neutraliseert dit apparaat de haarzakjes, wat de groei van nieuw haar vertraagt en helpt om de frequentie van procedures om de vorm en contour van de wenkbrauwen glad te strijken te verminderen. Door het compacte formaat kun je de epilator overal mee naartoe nemen – op vakantie, naar je werk, op reis.

Omschrijving: Het apparaat is gemaakt door vooraanstaande Duitse ingenieurs, heeft verschillende fasen van onderzoek en tests doorstaan, heeft een gepatenteerde ontharingsmethode zonder bijwerkingen en zonder schade aan de huid. De epilator heeft een redelijk zuinig stroomverbruik – hij werkt lange tijd op een gewone AA-batterij. Het metaal-kunststof lichaam heeft een hoge mate van sterkte en weerstand tegen mechanische schade of schokken. Het werkoppervlak van de epilator is behandeld met 18-karaats verguldsel, wat de ophoping van infecties of bacteriën op het oppervlak voorkomt. Na het lezen van de eenvoudige en begrijpelijke instructies, kunt u de bediening van dit apparaat gemakkelijk onder de knie krijgen, zelfs zonder enige vaardigheid of vaardigheid. Dankzij de diepe reinigingstechnologie kunt u zelfs de meest problematische of dunne haartjes verwijderen, waardoor een perfect egale wenkbrauwcontour ontstaat. In tegenstelling tot andere methoden wordt hier geen chemische actie gebruikt, wat een allergische huidreactie en roodheid voorkomt.

Als je op de officiële website Perfection bestellen besluit, kun je een unieke Microblade Pen cadeau krijgen om ongelijkmatige wenkbrauwen te elimineren en ze de gewenste vorm te geven.

De belangrijkste redenen waarom je dit apparaat nodig hebt:

  • Professionele wenkbrauwverzorging aan huis.
  • Handig in gebruik.
  • Laag stroomverbruik.
  • Geen pijn, geen huidirritatie, geen ongemak.
  • Heeft een onbeperkte levensduur.
  • Perfection prijs goedkoper dan de kosten van één bezoek aan de schoonheidsspecialiste.
  • Altijd en overal uitstekende resultaten.

Kopers beoordelingen:

Ik heb vorig jaar Brows wenkbrauw epileerapparaat gekocht. Voor meer dan 11 maanden toepassing ben ik helemaal tevreden met zijn werk. Het is praktisch stil, verwijdert perfect ongewenste wenkbrauwhaartjes en egaliseert de vorm. Ik heb nog nooit ervaring gehad met het alleen gebruiken van dit apparaat, maar dankzij de instructies had ik het snel door.

Perfecte oplossing voor uw geld! Ik gebruik deze epilator 2 keer per maand. Nu hoef ik geen schoonheidssalons meer te bezoeken. En het belangrijkste is dat het toestel echt een goed effect geeft.

Meisjes hallo! Ik zou Perfection Brows Nederland willen aanbevelen aan iedereen die het nog niet heeft gekocht. Ik gebruik dit apparaat al meer dan een half jaar. Gedurende deze tijd heb ik de batterij slechts één keer vervangen. Ik zet hem niet vaker dan een keer per maand aan. Mijn wenkbrauwen zien er geweldig uit, als na een bezoek aan een VIP-schoonheidsspecialiste. Dit is een welkomstgeschenk voor elke vrouw!

Apotheek of de cosmeticawinkel verkoopt niet. Het apparaat wordt alleen rechtstreeks geproduceerd en verkocht door een gecertificeerde distributeur in ons land. Om een originele wenkbrauwepilator te bestellen, neemt u contact op met de vertegenwoordigers van de leverancier door het bestelformulier op hun website in te vullen. We laten de link naar de officiële pagina in de beschrijving. Direct na het invullen van de online aanvraag belt de verkoopmedewerker u binnen 10 minuten terug. Na bevestiging van de aanvraag worden de goederen ingepakt en overgedragen aan de koeriersdienst. Levering wordt binnen enkele dagen verwerkt. Neem contact op met uw manager voor details.